Griepvaccinaties 31 oktober 16.00-18.30u

Terug naar overzicht

In week 42 worden de uitnodigingen voor de jaarlijkse griepprik verstuurd. We prikken op 1 vaste middag, namelijk op woensdag 31 oktober tussen 16.00u en 18.30u. Neem de uitnodiging mee! Bij hoge uitzondering en alleen op afspraak kunnen we van dit tijdstip afwijken. Alleen met een uitnodiging heeft u recht op een griepprik. Iedereen >60 jaar en mensen met bepaalde medische aandoeningen hebben recht op een griepprik. Heeft u geen uitnodiging gekregen en twijfelt u of er toch niet 1 moet krijgen? Overleg dan met de assistente.  Heeft u een uitnodiging gekregen en wilt u geen griepprik, en ook in de toekomst geen uitnodiging meer ontvangen? Geeft u dit dan ook door aan de assistente zodat we u volgend jaar niet meer oproepen.

Voor meer informatie over de griepprik    http://www.thuisarts.nl