Speciaal spreekuur voor patienten met verdenking Corona virus centraal in de Hoeksche Waard

Terug naar overzicht

Vanaf 23 maart zal er in Klaaswaal elke dag spreekuur gehouden worden voor patiƫnten verdacht voor besmetting met het Corona virus. De huisartsen uit de Hoeksche Waard doen om de beurt spreekuur in Klaaswaal. De reden is dat we op die manier besmettingen proberen te voorkomen op de dagpraktijken en we zuinig kunnen omgaan met onze persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes.

Indien u klachten heeft en twijfelt of u gezien moet worden door de huisarts neemt u contact op met onze praktijk. De assistente vraagt naar uw klachten en u wordt daarna terug gebeld door uw eigen huisarts. Indien een consult noodzakelijk is krijgt u een afspraak in Klaaswaal. U ontvangt op dat moment het adres, het tijdstip waarop u verwacht wordt en de overige noodzakelijke informatie.

Bent u te ziek om naar Klaaswaal te gaan dan zullen we zelf een visite rijden.

U kunt dus alleen terecht in Klaaswaal op afspraak, na telefonisch overleg met de eigen praktijk!