Verandering in de prakrijk

Terug naar overzicht

Zoals velen van u al via ons of viavia hebben vernomen gaat er wat veranderen bij ons in de praktijk.

Dokter Kool en haar man zijn tot de beslissing gekomen om de Hoeksche Waard te verruilen voor het platteland van de Bourgogne. Omdat de praktijk aan haar hart ligt, vertrekt zij pas wanneer er een goede opvolger is gevonden om met dokter Stolk de praktijk voort te zetten.

Helaas is er een onverwachte wending bijgekomen. Dokter Stolk heeft maandag 28 maart een epileptische aanval gekregen en is onverwacht voor onbepaalde tijd uitgevallen.

Onder ‘ ons team’ kunt u een extra toelichting vinden van dokter Kool en dokter Stolk

We zijn nu ook op zoek naar een waarnemend huisarts die haar patiëntenzorg in de komende maanden over kan nemen. Helaas zijn er momenteel weinig huisartsen beschikbaar dus mogelijk zijn er  komende periode wisselende dokters aanwezig. Op woensdag blijft onze vaste waarnemend huisarts, dokter de Bruijn bij ons werken. Het kan voorkomen dat u voor niet dringende klachten wat langer op een afspraak moet wachten dan dat u van ons gewend bent waardoor we de spoedzorg kunnen blijven waarborgen. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie. Heeft u vragen schroom niet om ze te stellen! We houden u via de website op de hoogte als er nieuws is.