Nieuwe huisarts per 5 september 2022

Terug naar overzicht

Graag laten we u kennismaken met dokter van der Laan, een nieuwe huisarts in onze praktijk. En wij zijn ook verheugd u mede te delen dat zij tevens een potentieel opvolger is voor Dr. Kool wanneer zij zich definitief gaat vestigen in Frankrijk.

Dokter van der Laan stelt zich graag zelf aan u voor.

 

Mw W.M. (Wendelmoet) van der Laan

Spreekuur in de even weken op maandag, dinsdag en woensdag.

Mijn geneeskunde opleiding heb ik in de jaren 90 in Rotterdam gedaan om vervolgens nog een tijd in het westen te werken. Eerst in een verpleeghuis te Brielle en vervolgens op de SEH van het Holy ziekenhuis te Vlaardingen (het tegenwoordige Vlietland). Tijdens dit mooie werk hebben Simone Stolk en ik elkaar leren kennen en gelukkig contact gehouden.

Na mijn verhuizing naar het noorden van het land, heb ik nog een paar jaar op de SEH in Stadskanaal en een jaar in Bangladesh gewerkt. Uiteindelijk heb ik besloten om me te richten op het prachtige huisartsen vak en daarvoor de huisartsopleiding in Groningen gevolgd en deze in 2014 afgerond.

Sindsdien werk ik met erg plezier als (waarnemend) huisarts in het Drentse Gieten en in het Groningse Hoogezand, beiden voor 2 dagen per week. Het werken als huisarts in een dorpspraktijk bevalt me erg goed.

 

Momenteel woon ik in Haren en heb ik 4 zoons die ik in co-ouderschap opvoed. De oudste 3 zijn het huis al uit en wonen verspreid in Nederland.

In de tweede helft van 2023 hoop ik naar het westen te verhuizen om te gaan trouwen met mijn vriend die (nu nog) in Hardinxveld woont. Om langzaam mijn plek in het westen weer te vinden, wil ik vanaf september 2022 om de week in Strijen gaan werken. Naast dit fijne werk, wil ik dan ook mijn hobby’s als pianospelen, tuinieren en bakken weer op gaan pakken.