Praktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen

Terug naar overzicht

Onze praktijk is met ingang van vandaag, 23 februari 2024, gesloten voor nieuwe inschrijvingen. De reden hiervan is dat wij onvoldoende huisarts capaciteit binnen de praktijk hebben om nog meer patienten in te schrijven. Wij willen blijvend verantwoorde zorg leveren aan onze huidige groep patienten en zijn dan ook, helaas, genoodzaakt op dit moment de praktijk te sluiten voor nieuwe inschrijvingen.

Nieuwe inschrijvingen die zich voor deze datum hebben aangemeld blijven op onze wachtlijst staan en zodra er plek vrijkomt worden deze alsnog ingeschreven.

Het gesloten zijn voor inschrijving betekent ook dat partners van reeds bestaande patienten niet ingeschreven kunnen worden. De enige uitzondering is een pasgeborenen in een gezin die al patiƫnt zijn bij ons.

Als nieuwe bewoner in de Hoeksche Waard heeft u de mogelijkheid om u tijdelijk in te schrijven bij een ‘gastpraktijk’. Een gastpraktijk is een andere huisartsenpraktijk in een ander dorp in de Hoeksche Waard. Hoe dit werkt kunt u vinden via:

http://www.vindeenhuisartshw.nl