Afspraak maken

Spoedgeval?

Levensbedreigende spoed? Bel dan 112.

Voor spoedgevallen belt u ons praktijknummer 078-6744751 en kiest u direct een 1. U krijgt dan meteen de assistente aan de telefoon.
Bij voorkeur altijd even bellen om uw komst aan te kondigen. Zo kunnen wij goed rekening houden met uw komst of indien nodig komen we naar u toe.

Op woensdag middag is de praktijk gesloten. Voor spoedeisende zorg wat niet kan wachten tot de volgende werkdag zijn we wel bereikbaar. U belt ons gebruikelijke nummer 078-6744751 en nadat u de 1 kiest krijgt u een medewerker van onze eigen praktijk aan de telefoon die u verder zal helpen.

Tussen 17.00 en 08.00 uur en in de weekenden is de huisartsenpost in Klaaswaal bereikbaar voor dringende zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag, telefoonnummer 0186-576660. Voor meer informatie zie ook de website www.haphellegat.nl.
Voor het maken van een afspraak op de huisartsenpost dient u ook altijd vooraf te bellen.

Afspraak maken

Een afspraak voor het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente of de aanvraag van een visite kunt u maken door te bellen met de assistente, tussen 08.00 en 10.00 uur en 11.00 en 12.30 uur, op telefoonnummer 078-6744751.

Voor spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u altijd dezelfde dag terecht.

Het is niet mogelijk om een afspraak per email of via het contactformulier te maken. Liefst ook geen medische vragen via de email of het contactformulier in verband met het waarborgen van uw privacy. Vermeld altijd uw telefoonnummer zodat we u kunnen bellen voor meer informatie of het antwoord.

De assistente vraagt altijd naar de reden van de afspraak. Dit doen we om te bepalen hoe snel u een afspraak nodig heeft, maar ook om in te kunnen schatten hoeveel tijd ongeveer nodig is voor de afspraak. Als u dit liever niet wilt vragen we u wel om in te schatten of u aan een afspraak van 15 minuten voldoende heeft.
Een standaard afspraak duurt 15 minuten. We behandelen 1 klacht per afspraak.

Tussen 10.00 uur – 11.00 uur, 12.30-13.30 en 15.00-17.00 uur zijn wij alleen voor spoed bereikbaar.

Er is geen telefonisch spreekuur. U kunt wel een terug belafspraak maken met de huisarts of praktijkondersteuner.
U wordt dan op een afgesproken tijdstip terug gebeld.

Bent u verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft op tijd af. 

Het gebeurt dat patiënten zonder bericht niet op hun afspraak komen. Dat is zonde van de geplande spreekuurtijd. Door tijdig (indien mogelijk minimaal 24 uur van te voren) af te bellen, kunnen wij iemand anders inplannen.